Kılıçlar çekildi



Bir süredir adeta kaynayan bir kazan halini alan FC Grandkamyon'da sular durulmuyor. Son dönem yakalanan çıkışta 79 asist, 68 gol, 217 korner, 45 top çalma ve 183 reboundluk katkı veren Koray-Emre ikilisi kendilerine Xavi-Iniesta ikilisini örnek aldıklarını belirttiler.




"Emeğe saygı"
Bir takımda en önemli bölgenin ortasaha olduğunu belirten "Iniesta Emre" "Her ikimiz de oyunu çok iyi okuyabiliyoruz. Yeri geldiğinde defansa gelip top çıkarıyor, oyun kuruyoruz. Asıl önemlisi hücuma kattığımız pozisyon zenginliği tartışılmaz" diye konuştu. Takım arkadaşına destek veren Xavi Koray ise "Emre'yle çok iyi anlaşıyoruz. Takımda pas trafiği sayemizde inanılmaz arttı. Bu emeklerimiz gözardı edilmemeli" diyerek takımda kendilerinden başka hiçkimsenin yerinin garanti olmadığını vurguladı.



Sol bek sorunsalı
Geçtiğimiz günlerde disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Caner'in yerine sol beke monte edilen Gökhan'ın yerini sık sık kaybederek adeta santrafor gibi oynadığına dikkat çeken Emre genç oyuncuyu takım disiplinine uyması konusunda uyardı. Öte yandan ilk yedi umutları iyice azalan Caner'in PEP Eindhoven'la görüştüğü haberleri kulaktan kulağa dolaşıyor.
"Alan daraltalım"
Emre'nin bir diğer eleştirisi ise takımla birlikte öne çıkıp alan daraltmayan Yusuf'a oldu: "Geride çakılı bekleme. İleri çık." Koray ise takımda kendilerinden sonra en olumlu performansı yılmaz bir savaşçı olan Mehmet'in verdiğini belirterek diğer oyunculara gönderme yaptı.

Mehmedinho-Süleymanu ikilemi
İkiliye göre takımın çözmesi gereken sorunlardan biri de forvette kimin yer alacağı. "Ortaalanda Emre-Koray ikilisi tartışılamayacağına, 3lü defans anlayışından da vazgeçilemeyeceğine göre forvet özellikli iki oyuncudan birinin defans hattına monte edilmesi kaçınılmaz" şeklinde görüş belirten rüya ikili bahar kupasına kadar alternatifleri değerlendirip bir karar vereceklerini söylediler.
Mehmet Sav'dan sert yanıt
"Cumhuriyetle yaşıt olan bu takımın asıl sahibi bizleriz. Onu Kılınçarslanoğlu ve ekibine kaptıracak değiliz" çıkışıyla önümüzdeki dönemin çetin bir mücadeleye sahne olacağının sinyallerini verdi.

Hiç yorum yok:

- Kılıçlar çekildi
- SON OSMANLI
- Grandkamyon Foto Ödülleri Sahiplerini Arıyor...
- Sultan Sülüman'a Büyük Şok
- İngiltere'de Pastırma Krizi...
- Ronaldinho'dan sert açıklama
- KAMYON GELİŞTİRME'NİN GURURU OLDU!
- Yeni saç stiliyle tartışma yarattı
- "Bugün açız yine evlatlarım"
- Aç Doyurdular...
- GrandKamyon'da sıcak gelişme...
- Caner yine kadro dışı
- BÜYÜK KAPIŞMA
- C.Ö.'nün yeni şiiri yine onun için...
- Yaş 35 yolun yarısı ederKEN
- Fena dağıttılar
- ACI KAYIP
- Flaş.. Flaş.. Flaş.. Emmi Tunga'ya büyük suçlama..
- Senin O...
- ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI: OBEZİTE
- Gokart'ta heyecan başlıyor..
- ABL 2010 Ödülleri Sahiplerini Buldu
- FC GrandKamyon : 10 O302S : 3
- FC GrandKamyon topbaşı yaptı...
- Bu sezon Axor Basketbol Liginde hiç asist yapamayan Selim H. yine de geçen sezon yaptığı toplam asist sayısına ulaştı.
- ÜNLÜ SİHİRBAZIN DRAMI!
- BİLİM DÜNYASINDAN ŞOK BULUŞ!
- Sonun başlangıcı mı?
- Yavrum Siz Kardeşsiniz....
- "MUHTEŞEM YÜZYIL"A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
- Konuştuğu mu var?
- Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
- PAUL'ÜN CENAZESİNDEYDİK!
- Sanat Bunun Neresinde?
- FENERBAHÇE'DEN MİSİLLEME!
- GENÇ JEDI'LAR RAHATSIZ!
- Orhan Abi'den düet müjdesi
- Flaş Flaş Flaş !! Delilerin Ömerin Bilinmeyen Yönleri
- Üff - Hoca'dan Esintiler Rezillik Diz Boyu
- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------