FENERBAHÇE'DEN MİSİLLEME!

Transfer olduğu günden bu yana istenen performansa bir türlü ulaşamayan Kazım Kazım'la yollarını ayıran Fenerbahçe, özel hayatı, haşarılığı ve disiplinsizliği nedeniyle gündemden düşmeyen oyuncunun ezeli rakipleriyle anlaşmasının şokunu çabuk atlattı ve sarı-kırmızılı kulüpten yaptığı şok bir transferle adeta misilleme yaparak rakiplerine gözdağı verdi.

Şok transferin perde arkası

Dün akşam saatlerinde Galatasaray'ın Kazım'la anlaşmasından sonra başkan Aziz Yıldırım, sportif ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın da onayıyla bir süredir Galatasaray'da mutsuz olduğu bilinen Levent Öztürk'ün kapısını çaldı. Menajerler aracılığıyla yürütülen görüşmelerde çabucak anlaşma sağlandı ve Levent, iki randevusunun arasına sıkıştırarak Samandıra'ya gelmeyi kabul etti. Gece geç saatlerde başkan Aziz Yıldırım ve sportif ve teknik direktör Aykut Kocaman'la bir araya gelen Levent, kendisini 5,5 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

"Çok mutluyum"

İmzaların atılmasının ardından basının karşısına çıkan çiçeği burnunda Fenerbahçeli Levent, sözlerine "çok mutluyum" diye başladı. Mutluluğu gözlerinden okunan Levent, Galatasaray'la yaşadığı sorunlara değinerek ayrılma kararındaki en büyük nedeni "Çocuğu maçlara götürüyorum, daha galibiyet göremedi. Harap oldu yavrucak. Fenerbahçe tüm maçları kaybetse bile hiç değilse yılda en az iki Galatasaray galibiyeti cepte. O nedenle çocuğum için, çocuğumun mutluluğu için Fenerbahçe'yi seçtim." şeklinde açıkladı.

Konuşması sırasında zaman zaman gözlerinin dolduğu görülen Levent'in Aziz Yıldırım'a ve Aykut Kocaman'a teşekkür etmesi sırasında da duygulu anlar yaşandı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Levent'in, Kazım'ın Galatasaray'a transferi üzerine yöneltilen bir soruya "Kazım Kazım, Adnan Adnan, içler dışlar çarpımıyla birbirini götürürler" demesi salonda gülüşmelere yol açarken, Galatasaray'daki sorunların da ne denli büyük olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Telefonu elinden bırakmadı

Levent Öztürk'ün tüm basın toplantısı boyunca cep telefonunu elinden düşürmediği, sürekli bir yerlere mesaj atıp mesaj okuduğu da gözlerden kaçmadı. Levent basın toplantısını, "acele kaçmam lazım, iki randevu daha ayarladım, en büyük Fener!" diyerek sonlandırdı.

Levent, artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.

Hiç yorum yok:

- Kılıçlar çekildi
- SON OSMANLI
- Grandkamyon Foto Ödülleri Sahiplerini Arıyor...
- Sultan Sülüman'a Büyük Şok
- İngiltere'de Pastırma Krizi...
- Ronaldinho'dan sert açıklama
- KAMYON GELİŞTİRME'NİN GURURU OLDU!
- Yeni saç stiliyle tartışma yarattı
- "Bugün açız yine evlatlarım"
- Aç Doyurdular...
- GrandKamyon'da sıcak gelişme...
- Caner yine kadro dışı
- BÜYÜK KAPIŞMA
- C.Ö.'nün yeni şiiri yine onun için...
- Yaş 35 yolun yarısı ederKEN
- Fena dağıttılar
- ACI KAYIP
- Flaş.. Flaş.. Flaş.. Emmi Tunga'ya büyük suçlama..
- Senin O...
- ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI: OBEZİTE
- Gokart'ta heyecan başlıyor..
- ABL 2010 Ödülleri Sahiplerini Buldu
- FC GrandKamyon : 10 O302S : 3
- FC GrandKamyon topbaşı yaptı...
- Bu sezon Axor Basketbol Liginde hiç asist yapamayan Selim H. yine de geçen sezon yaptığı toplam asist sayısına ulaştı.
- ÜNLÜ SİHİRBAZIN DRAMI!
- BİLİM DÜNYASINDAN ŞOK BULUŞ!
- Sonun başlangıcı mı?
- Yavrum Siz Kardeşsiniz....
- "MUHTEŞEM YÜZYIL"A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
- Konuştuğu mu var?
- Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
- PAUL'ÜN CENAZESİNDEYDİK!
- Sanat Bunun Neresinde?
- FENERBAHÇE'DEN MİSİLLEME!
- GENÇ JEDI'LAR RAHATSIZ!
- Orhan Abi'den düet müjdesi
- Flaş Flaş Flaş !! Delilerin Ömerin Bilinmeyen Yönleri
- Üff - Hoca'dan Esintiler Rezillik Diz Boyu
- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------