FC GrandKamyon topbaşı yaptı...


2009'da tarihinde ilk kez gruplardan çıkma başarısı göstererek kamyon camiasını sevince boğan FC GrandKamyon, 2011 Bahar Kupası hazırlıkları kapsamında 17 Ocak Pazartesi saat 17:45'te Hoşdere Arena'da O302S ile karşı karşıya gelecek. Ezeli rekabette ezici bir üstünlüğü bulunan kamyoncuların son yıllarda ise rakibine diş geçiremediği biliniyor. GrandKamyon'un sahaya şu 7'yle başlaması bekleniyor: Meto-Memo-Yuzzi-Caner-Emre-Koray-Fume

"Werder Bremen gibi mi Barcelona gibi mi?"
Takım adına görüşlerini açıklayan Fume ise şöyle konuştu: "Bir zamanlar fırtınalar estirirdim. Eskisi gibi değilim artık." Takımdaki bu belirgin düşüşün başlıca nedeni olarak kadronun sık sık rotasyona uğratılması olarak gören Fume sözlerini "Messi gibi oynamam yetmez, yetmiyor zaten. Süpermen, süpermen olmak lazım bazen" diye sürdürdü. "Forvette oynarsam Barcelona gibi, Defansta oynarsam Chelsea gibi oluyoruz. Orta sahaya geçersem Werder Bremen gibiyiz."

"Çok net. Formda bir Meto'yla şampiyon oluruz."
Fume, özellikle kalede yıllar yılı dikiş tutturamadıklarını; Kantare, Dely Valdez, Sir Best, Volkancan gibi deneyimli kalecilerin yedikleri akılalmaz gollere takım olarak anlam veremediklerini belirttikten sonra son kaleci adayı Panter Meto'den çok ümitli olduğunu sözlerine ekledi. "Meto çok yetenekli bir kaleci. Maç önceleri yaptığımız 15er dakikalık kaleci idmanları sayesinde Buffon'u aratmayacak"

Bu sözler çok konuşulacak.
Bir oyun planı oturtamadıklarından dert yanan Fume takım arkadaşlarının kendisini anlayamamalarından şikayetçi. "Bana ayak uyduracak bir adam çıkmaz mı arkadaşım koca kamyon camiasında? Bir ara Anıl'la anlaşır gibi oldum ama o da Ordu Milli Takımı'nı tercih etti" diye konuşan Fume'nin diğer arkadaşlarıyla ilgili düşünceleri de zaten kaynayan kazan olan FC Grandkamyon'da işleri daha da
karıştıracağa benziyor. İşte onlardan bazıları:

- Memo: "Defans mı forvet mi anlamıyorum. Defanssan defansta kal. Forvetsen yine defansa geç"
- Yuzzi: "Kendi etrafında tır gibi dönüyor. Kalecinin 1 metre yanından ayrılmıyor."
- Caner: "Olur olmadık her topa boş pres yapıyor. Sonra da paslar dağlara taşlara"
- Emre: "Beşiktaş-Üsküdar hattında gibi sağ kanattan gidip geliyor. Bir kafanı kaldı bir boş adamı gör diyoruz, yok."
- Koray: "O yok mu o! Ne emeklerle getirdiğim topları ezmekte üstüne yok. Ezmediklerini de kalecinin üstüne plaseliyor."
- Alixan: "Satırını kasap dükkanında bıraktığı gibi koşmuş gelmiş sahaya. Bir kere rakip oldum hastanelik oldum. Daha da oynamam"
- Dely Valdes: "Sol beke koyduk olmadı, kaleye koyduk dolmadı. Yok böyle abuk bir stil"

"Ah Aktaş Ah!!"
Süleyman, Gökhan, Kafkas, Yahya, Aktaş gibi isimleri sorduğumuzda ise cevap bile vermek istemediğini belirten Fume'den söyleşimizin sonunda unutamadığı bir anısını paylaşmasını istediğimizde yüzünde hayal kırıklığıyla karışık bir gülümseme beliriyor ve başlıyor anlatmaya: " Sene 2005. Hiç unutmam. Sahaya Kantar-Tümo-Çeto-Yuzzi-Kafkas-Fume-Aktaş 7siyle çıkmıştık. Herşey çok güzel gidiyordu. Atak üstüne atak geliştiriyor, adeta dövüyorduk rakip kaleyi. Ta ki o "an"a kadar. 3 kişinin belini kırıp, 4 kişiye bacak arası yapıp, sağlı sollu çalımlarla sıfıra kadar inmiştim. Ardından kaleciyi de pazara yollayıp altıpas içinde eli belinde bekleyen Aktaş'ı gördüm ve topu "al da at" dercesine önüne bıraktım. Gözlüğünü takmış mıydıtakmamış mıydı, kendine gelen yuvarlak cismin top olup olmadığını algılayabildi mi bilemiyorum. Tek yapması gereken şey topu usulca kalenin içine dürtmekti. Hatta ufak bi ayak hareketi yapsa rüzgarından top içeri gidecekti. Fakat Aktaş yeterli görmemiş olacak ki ayağını arkadan taa ensesine kadar kaldırdı ve sert bir vuruşla fileleri delmek istedi. Tabi elin oğlu boş durur mu? Bizimki ayağını indiresiye kadar arkadan yetişen defans elemanı topu kornere atmayı başardı. Böylece ilk galibiyet umutlarımıza beton dökülmüş oldu, unutmak mümkün değil."

Hiç yorum yok:

- Kılıçlar çekildi
- SON OSMANLI
- Grandkamyon Foto Ödülleri Sahiplerini Arıyor...
- Sultan Sülüman'a Büyük Şok
- İngiltere'de Pastırma Krizi...
- Ronaldinho'dan sert açıklama
- KAMYON GELİŞTİRME'NİN GURURU OLDU!
- Yeni saç stiliyle tartışma yarattı
- "Bugün açız yine evlatlarım"
- Aç Doyurdular...
- GrandKamyon'da sıcak gelişme...
- Caner yine kadro dışı
- BÜYÜK KAPIŞMA
- C.Ö.'nün yeni şiiri yine onun için...
- Yaş 35 yolun yarısı ederKEN
- Fena dağıttılar
- ACI KAYIP
- Flaş.. Flaş.. Flaş.. Emmi Tunga'ya büyük suçlama..
- Senin O...
- ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI: OBEZİTE
- Gokart'ta heyecan başlıyor..
- ABL 2010 Ödülleri Sahiplerini Buldu
- FC GrandKamyon : 10 O302S : 3
- FC GrandKamyon topbaşı yaptı...
- Bu sezon Axor Basketbol Liginde hiç asist yapamayan Selim H. yine de geçen sezon yaptığı toplam asist sayısına ulaştı.
- ÜNLÜ SİHİRBAZIN DRAMI!
- BİLİM DÜNYASINDAN ŞOK BULUŞ!
- Sonun başlangıcı mı?
- Yavrum Siz Kardeşsiniz....
- "MUHTEŞEM YÜZYIL"A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
- Konuştuğu mu var?
- Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
- PAUL'ÜN CENAZESİNDEYDİK!
- Sanat Bunun Neresinde?
- FENERBAHÇE'DEN MİSİLLEME!
- GENÇ JEDI'LAR RAHATSIZ!
- Orhan Abi'den düet müjdesi
- Flaş Flaş Flaş !! Delilerin Ömerin Bilinmeyen Yönleri
- Üff - Hoca'dan Esintiler Rezillik Diz Boyu
- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------